Lifestyle

Csak az emberek egy százaléka látja a titkos szimbólumot az ábrán - Te közéjük tartozol?

Csupán a "kiválasztottak" képesek szemmel érzékelni az ábrán elbújtatott, apró részletet - ehhez pedig különleges tehetség szükséges.

Te is látod a homokórát?

A Chrononauts nevű képregény borítóján van egy rajz, mely egy törött kijelzőjű órát ábrázol. A most következő, minden ízében rendhagyó optikai illúzió kiagyalói ezt a rajzot használták fel képrejtvényükhöz. Garantáljuk, hogy a most következő játék mindenkit próbára tesz. Három különböző változatban láthatjuk a képen az imént említett karórát. Haladjunk visszafelé, jobbról balra, és elemezzük az egyes ábrákat! A jobb szélső, lilás színvilágú ábrát szemügyre véve azt láthatjuk, hogy a karóra kijelzőjén egy zöld homokóra-szimbólum rajzolódik ki. A fotóhoz képaláírást is mellékeltek, mely külön felhívja erre a figyelmünket, persze enélkül is észrevennénk. Az emberek 99%-a nagyobb erőfeszítés vagy keresgélés nélkül is kiszúrja a homokóra jelképét. A középső ábrán valamivel halványabban, de még mindig látszik a szimbólum a kijelzőn: az emberek 90%-a még mindig észreveszi. A bal szélső ábrán viszont csak az emberek 1%-a látja meg a homokóra kontúrjait. Neked sikerül?

Lapozz, eláruljuk az ábra titkát!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A tavaly hatalmas sikert aratott, telt házas arénakoncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el közönségét.
Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.