Fashion&Beauty

Hiába, a francia sikk páratlan - fotókon a Párizs Fashion Week legszebb ruhái

A divathetek január óta zajlanak. A jeles eseményeket a Covid következtében rendhagyó módon rendezik, de ez nem tántorítja el a neves designereket attól, hogy bemutassák legújabb kollekciójukat. A világ nagyvárosai közül hoztuk már a londoni, milánói és New York-i repertoárt, most pedig a Paris Fashion Week van soron.

Paris Fashion Week - terítéken a francia elegancia

Március 1-10. között zajlik a párizsi divathét. Ahogy említettük, idén a Fashion Weekek a kialakult helyzet miatt rendhagyó módon vonultatják fel a legújabb kollekciókat, ettől függetlenül azonban a szakma és a legnagyobb trendrajongók tűkön ülve várják a neves designerek kreációit. Korábban bemutattuk már a New York-i, londoni és milánói repertoárt, most pedig a PWF van soron. A legszebb ruhák közül válogattunk.

Coperni
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nagy nap a mai Katalin hercegné és Vilmos herceg számára: a házaspár pontosan 13 esztendővel ezelőtt kelt egybe, a jeles évforduló körül azonban szinte sosincs nagy felhajtás – ennek pedig megvan az...
Lifestyle
Édességek, tejföl, túró, kefír és sajt is található az érintett termékek között - derül ki a Nébih által közzétett adatokból.
Lifestyle
Azt hittem, szeretem magam, és kiderült, hogy nem. Pedig ez a záró pont. Elmesélem, hogy jöttem rá. Kellett hozzá egy elveszített mobiltelefon.