Fashion&Beauty

Ráncokkal küzdesz? 5 perces trükkök, hogy ne látszódjanak

Szuper napindító lehet.

Nem csak krémekkel lehet

Az öregedés elleni küzdelem nem egyszerű, sokszor a legdrágább luxuskencék sem segítenek, hogy ne alakuljanak ki a kellemetlen ráncok. Sokan azt gondolják a külső ápolás a krémekben kimerül, azonban van egy ennél egyszerűbb és olcsóbb megoldás is, ez pedig nem más, mint a masszázs. Pihentető, mégis hatékony módja lehet ez a ráncok elleni küzdelemnek.

Ebben az esetben semmilyen vegyszer vagy formula nem kell, hogy az arcodra kerüljön, pusztán a két kezedre van hozzá szükség.

Több fajátja is létezik az arcmasszázsnak, amely azért egy csodálatos módszer, mert serkenti a vérkeringést, ezáltal pedig frissebbé, üdébbé teszi az arcbőröd, amely ennek eredményeként olyan sima lesz, mint még soha.
Kattints a további képekért!

A divat nagykövetei szerint nem jó választás.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.
Sztárok
Mindez még 2023 júniusában történt, amikor is Károly egy olyan döntést hozott fiával kapcsolatban, amit Harry "kegyetlen elutasításként" élt meg.