Egészség

Rekordidő alatt pusztítja el a koronavírust a szájvíz

A mindennapjainkból ismert csodaszer lassíthatja a járvány terjedését, míg megérkezik a vakcina.

Kapóra jöhetnek

Bizonyos amerikai kísérletek arra engednek következtetni, hogy egyes fertőzésellenes, a kórokozók kiiktatását célzó termékek kapóra jöhetnek számunkra a koronavírussal folytatott küzdelemben. Craig Meyers mikrobiológus, immunológus ésszülész-nőgyógyász professzor kutatócsoportjával a közelmúltban temérdek olyan száj-, orr- és garatöblítőt vizsgált meg laboratóriumi körülmények között, melyek hatékonyak lehetnek a Covid-19 elleni harcban. A tesztelt termékek meglehetősen széles spektrumot öleltek fel: akadt köztük szájvíz, orröblítő, de még babasampon is.

Lapozz, mutatjuk az eredményt!

Oldalak

Egészség
Sztárok
Ha a tehetség ott lappang Aran Murphy DNS-ében, néhány éven belül pont olyan híres és elismert színész lehet, mint az Oscar-díjas édesapja.
Sztárok
Az elismert előadó az egyik kiemelkedően felkavaró horrorfilmet dicsérte, és Stephen King máris ajánlott neki két másik alkotást, amit megnézhet.
Lifestyle
A Food Network szakácsa, Guy Fieri mutatott néhány belevaló konyhai tippet, ami meg tudja könnyíteni az életedet a konyhában. Most a mikrohullámú sütő lesz reflektorfényben!