Egészség

Ezért kellene kivasalnod még az alsóneműket is - Mostantól nem fogod enélkül felvenni

Gondoltad volna, hogy a vasalás még a betegségektől is megvédhet?

Harcra fel

Korábban már írtunk arról, hogy a mosással számos kórokozótól megszabadulhatunk, ám csak abban az esetben, ha elfelejtjük a 40 fokos programokat és inkább 60 fokon tisztítjuk a ruháinkat. Ennek az az oka, hogy az alacsony vízhőmérsékleten nem pusztulnak el a különböző baktériumok, amelyek bár nem képesek sokáig élni a felületeken (már amelyik), ám mégis bizonyos ideig fertőzhetnek. Az alsóneműk, azaz a bugyik, pizsama alsók és az alsónadrágok különösen sok kórokozót "rejthetnek". Mutatunk egy igazán egyszerű módszert, amivel fertőtlenítheted ezeket a ruhaneműket. Lapozd fel a galériánkat!

Az alsóneműk különösen nagy figyelmet igényelnek, így a tisztítást egy alapos mosással kell kezdeni, lehetőleg 60 fokon, vagy még magasabb hőmérsékleten. Ezzel elpusztul a kórokozók nagyobb százaléka, ám még így is maradhat a ruhaneműn néhány baktérium.
Kattints a további képekért!

Hatással van az egészségre, hogy mikor isszuk meg a napindító kávénkat.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Egészség
Lifestyle
Gyakran hirtelen jön a szerelem, és ilyenkor vak is tud lenni. Ennél a pontnál nehéz felismerni, hogy te kaptad az alárendelt szerepet a kapcsolatban.
Sztárok
Millie Bobby Brown kislányként robbant be a köztudatba, debütálása óta viszont már jó pár év eltelt, ő pedig mostanra igencsak vonzó fiatal nővé érett.
Sztárok
Vilmos herceg nemrég fontos eseményen vett rész, ahol felesége, Katalin hercegné, illetve közös gyermekeik nem tudtak megjelenni, de még így is gondoltak rájuk.