Sztárok

Íme az 5 valódi ok, ami miatt Harryék szakítottak a királyi családdal

Kiszivárogtak a várva várt botránykönyv részletei.

Családi perpatvar

Hamarosan a könyvesboltok polcaira kerül Omid Scobie és Carolyn Durand udvari tudósítók Finding Freedom (A szabadság nyomában) című munkája, melynek segítségével a nagyközönség végre megértheti, miért is vált ki a királyi családból a sussexi hercegi pár, Meghan és Harry. A publikum egyébként sokáig úgy hitte, hogy ők ketten írták a botrányosnak ígérkező kötetet, azonban Harryék a közelmúltban élesen elhatárolódtak tőle - adta hírül a Daily Mail. A könyvből ennek ellenére világosan ki fog derülni, hogy a sussexiek miért vitték kenyértörésre a dolgot a királyi családdal.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokak szerint a joghurt vagy épp a tejföl, esetleg a kefir tetején felgyülemlett lé azt jelzi, hogy a termék már rossz és nem fogyasztható, a szakember szerint ez azonban egy óriási tévhit.
Lifestyle
A tasteatlas.com nevű angol gasztroportál évente közzéteszi, hogy az egyes országokban mely helyi különlegességekért bolondulnak a külhoniak. Lássuk az idei magyar toplistát!
Sztárok
A 24 éves Noelia Voigtot tavaly ősszel, a nevadai Renóban kiáltották ki a Miss USA szépségverseny győztesének. Diadalával a fiatal nő történelmet írt, ugyanis ő volt a verseny történetének első...