Lifestyle

Egy nő, aki kisfiával együtt fut a beteg gyermekekért - beszélgetés Rácz Dórával

Pauer Krisztina a Lélek Koffein podcast eheti adásában Rácz Dórával beszélgetett.

Lélek Koffein podcast

Egy lélekkel foglalkozó podcast Pauer Krisztina műsorvezetésével. A Lélek Koffein olvasó-közössége csodálatos, felemelő ereje elképesztő energiákat és felelősségtudatot mozgatott meg benne. Így született meg a Lélek Koffein podcast ötlete. Kriszta szószólója szeretne lenni az önfejlesztésnek, hiszi, hogy a tanulás, önmagunk folyamatos fejlesztése a legrosszabb helyzetből is képes kihúzni minket. Több platformon szeretné hirdetni a pszichológia, a coaching, a lélektan, és a mentális egészség karbantartásának varázslatos erejét. Minden héten hétfő reggel olyan interjúalanyokkal készít interjút, akik inspirálnak, erőt adnak és motiválnak másokat. Mindezt sallangmentesen, nem csak a felszíntkapargatva, öniróniával, humorral fűszerezve! Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

Rácz Dóra

Bárki, bármit mond, igenis angyalok léteznek!
Köztünk is.
És én találkoztam is egyel! :)
Kedvessége, nyitottsága, mérhetetlen nagy figyelmessége és sugárzó szépsége páratlan.
Ő Rácz Dóri, a Bókay Gyermekklinika futónagykövete. Az ilyen "csodaemberekért" is imádom a munkámat! 8 éves futó múltjával boldogan és elhivatottan állt be a futónagykövetek körébe. A Bókay Gyermekklinikán gyógyult kisfiával fut magukért és a klinikán gyógyuló gyermekekért!

Dóri és Nimród története megrendítő, páratlan és tiszteletreméltó. Ha tehetitek hallgassátok meg, mert az Ő történetük is erőt és nagy hitet tud adni sokunk számára.

Fogadjátok nagy szeretettel!

Kriszta

Az adást itt hallgathatod meg:

Leadfotó: Lélek Koffein

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.