Lifestyle

Íme a lelki békében élő emberek tulajdonságai - Te vajon rátaláltál már?

Neked mennyire kiegyensúlyozott az életed?

Ez egy hosszú folyamat

A saját lelki békénk megtalálásáig bizony egy elég hosszú és rögös út vezet. Mindenki más életszakaszban éri el ezt az állomást, de az is meglehet, hogy valaki el sem jut eddig. Sok munka, önismeret és motiváció kell hozzá, hogy rátaláljunk. Van néhány tulajdonság, ami viszont azt mutatja, hogy te már elérted ezt a pozitív, örömteli állapotot, vagy igazán jó mederben folyik az életed ennek irányába.

Segítenek másoknak - A lelki békében élő emberek szeretik önmagukat és elfogadják, de azt is tudják, hogy ehhez az kell, hogy másokon is segítenek, hiszen ez egy állandó elégedettséget, pozitivitást és kiegyensúlyozottságot, van akinél pedig egyenesen biztonságérzetet teremt.

Mindig optimisták - A problémákat egyszerűen a legjobb tudásuk szerint orvosolják, és próbálják az élet napos oldalát nézni. Rájöttek arra, hogy a negatív érzelmek nem vezetnek sehova.

Mindenkiben a jót látják meg - Egyáltalán nem előítéletesek másokkal, megbocsátóak, mindenkiről a jót feltételezik. Ez nem naivitás, csupán egy pozitív emberi tulajdonság, aminek alapvetően így kellene lennie.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Remélhetőleg most nem kell akkora tömegre számítani a boltokban, mivel nem hosszú hétvége lesz, és az anyák napja miatt is még lesz időnk bevásárolni.
Sztárok
A tavaly hatalmas sikert aratott, telt házas arénakoncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el közönségét.
Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.