Fashion&Beauty

Karcsúsodj a cipőiddel! Így tűnhetsz vékonyabbnak egy lábbeli segítségével

Nem mindegy, milyen darabot viselünk.

Karcsúsító trükkök

Noha mindannyian szeretnénk tökéletes alakot, nem mindenkinek adatik meg, hogy szupermodelleket megszégyenítő karcsúsággal büszkélkedhessen. Nem csupán a hétköznapi emberek, sokszor a hírességek is bevetik a szakemberektől kapott öltözködési trükköket, melyekkel jópár kilóval könnyebbnek tűnhetnek. Ehhez azonban nem csuupán azt kell átgondolnunk, milyen ruhákat viselünk, de a cipőink vásárlása is jóval nagyobb odafigyelést igényel. Egy jól választott lábbeli amellett hogy kényelmes, formálja a lábat és az egész alakot úgy, hogy az egy előnyösebb, csinosabb színben tűnjön fel.

Lapozz a részletekért a következő oldalra!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Gyakran hirtelen jön a szerelem, és ilyenkor vak is tud lenni. Ennél a pontnál nehéz felismerni, hogy te kaptad az alárendelt szerepet a kapcsolatban.
Sztárok
Millie Bobby Brown kislányként robbant be a köztudatba, debütálása óta viszont már jó pár év eltelt, ő pedig mostanra igencsak vonzó fiatal nővé érett.
Sztárok
Vilmos herceg nemrég fontos eseményen vett rész, ahol felesége, Katalin hercegné, illetve közös gyermekeik nem tudtak megjelenni, de még így is gondoltak rájuk.