Egészség

Fáj a füled? Íme három természetes házi praktika a gyulladás ellen

Alkalmazd ezeket, ha már eleged van a mesterséges gyógyszerekből!

A fülfájás nem játék

Számtalan betegség, fertőzés megtámadhatja fülünket, azonban a téli időszakban inkább a hideg okozta gyulladások jelentenek gondot. A bosszantó fájdalom vagy a tompa hallás igen zavaró lehet, ami akadályoz minket a mindennapokban, sőt hátráltat a munkában is. A legtöbb orvos ilyenkor antibiotikumot vagy fülcseppet ír fel, azonban egyes esetekben a hagyományos, jól bevált házi gyógymódok is hatásosak lehetnek. Az egyik ilyen csodszer az olívaolaj. Bár tudományosan még nem támasztották alá hatásosságát, mégis a közvélemény szerint tökéletes lehet a fülfájás orvoslására. Egyesek szerint textúrája segít csökkenteni a fülzsír felhalmozódását és megszünteti az általa okozott fájdalmakat is. Az Amerikai Gyermekgyógyászati ​​Akadémia nemrég rámutatott arra, hogy néhány csepp meleg olívaolaj - a fülbe - gyulladáscsökkentő hatású lehet, amely csökkentheti a fájdalmat is.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Egészség
Home&Design
Bár sokan alábecsülik a színek erejét, otthonunk színösszeállítása bizony óriási hatással van mindennapi hangulatunkra. A jó hír viszont, hogy nem kell teljesen átfestened a szobákat, ha igazán...
Lifestyle
Az agy egészségének megőrzése kiemelten fontos általános jólétünk szempontjából, hiszen az agy központi szerepet tölt be testünk egészének irányításában.
Fashion&Beauty
Rengeteg újra és újra előkerülő divattrendnek lehettünk már tanúi, ezúttal egy reneszánszát élő nadrág kerül újra reflektorfénybe.