Christmas

Zokogni kezdtek a gyerekek, amikor kinyitották ezt az adventi kalendáriumot

Nem akartak hinni a szemüknek: ezt találták a csokis naptárban!

Sajátos csokis naptárakat dobtak piacra

A karácsonyi szezonban a gyerekek egyik legnagyobb kedvence az adventi kalendárium. Csak kinyitják ezeket a speciálisan számukra készített naptárakat, és örömmel konstatálják, hogy szekérderéknyi csokoládét rejtenek. Persze a szép mennyiséget nem egyszerre falatozzák be, hanem szép apránként, elosztva a teljes adventi időszakra - már ha egyáltalán találnak finomságot a kalendáriumban. Nagy-Britanniában ugyanis egészen sajátos csokis naptárokat dobott piacra a Cadbury. Olyan kalendáriumokról van szó, mely megríkatta az édesszájú gyerekeket, a szülőket pedig dühös asztalcsapkodásra késztette!

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Christmas
Sztárok
Nehéz megmondani, hogy ki Magyarország legdögösebb nője, vagy éppen férfija. A felsorolásban feltűnt Ördög Nóra, és persze Szoboszlai Dominik neve is.
Lifestyle
Magyarország egyik felén őszies, míg a másik felén tavaszias-nyárias hőmérséklet fog uralkodni. Megmutatjuk azt is, milyen időjárásra kell számítani a hétvégén!
Sztárok
Sokáig nem lehetett tudni, milyen szándékai vannak Vilmos hercegnek fivérét illetően, információk szerint azonban a trónörökös mostanra végső elhatározásra jutott.