Fashion&Beauty

Nyers valóság - Így néznek ki a legszebb sztárok smink nélkül

Bizony, ők is emberek.

Felvállalják

Vannak olyan sztárok, akiket semmi pénzért nem lehet lencsevégre kapni smink nélkül. Ariana Grande például még azt is megszabja az arca melyik részét lehet fényképezni, milyen fények mellett és hogyan. Ha valaki mégis másképp csinálná, ahogy az énekesnő megszabja, annak csúnya per zúdulhat a nyakába. Szerencsére azért nem mindenki ilyen kemény, és mostanában egyre több híresség vállalja fel smink nélküli arcát, és mutatja meg a rajongóknak.

Lapozz, és nézd meg a sztárok smink nélküli fotóit!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.
Sztárok
Emlékszel Rajesh Koothrappalira az Agymenők című szitkomból? A karaktert alakító színész hatalmas változáson ment át, napjainkban pedig egyáltalán nem úgy néz ki, mint amikor megismerte a világ.
Fashion&Beauty
Ránija ismét bebizonyította, hogy ő a világ egyik legstílusosabb előkelősége: a jordán királyné előhúzta a szekrényéből az igazi Jolly Joker szoknyát, ami az aktuális trendektől függetlenül bármikor...