Fashion&Beauty

Ezt ki kell próbálnod! Megmutatjuk, milyen lennél más színű hajjal

Lehet, hogy egy másik árnyalat sokkal jobban állna.

Hajszínváltoztató program

Megváltoztatni a frizurád vagy a hajszíned mindig egy olyan döntés, amit nem könnyű meghozni, hiszen sokszor megbánjuk utólag, ha levágatjuk, a festés pedig károsodáshoz vezethet hosszútávon. Ezek ellenére biztos te is elgondolkoztál már azon, milyen lennél valami más árnyalattal, a jó hír pedig, hogy ezt most anélkül kiderítheted, hogy bejelentkeznél egy szalonba, vagy otthon bármit is tennél a tincseiddel.

Létezik egy "Style My Hair" nevű alkalmazás, ami virtuálisan "átfesti" a hajad, ráadásul elég profi módon. Az applikáció jóvoltából nem csak színt tudsz változtatni, de különféle frizurákat is kipróbálhatsz. Ha fontolgatod a váltást, akkor érdemes lecsekkolnod a programot, mert elkerülheted az esetleges csalódást a szalonban, és megbizonyosodhatsz róla, hogy melyik fazon vagy árnyalat áll neked a legjobban.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Prágai sonkát rendeltünk a Tescótól, aminek 92 százaléka sertéscomb, ami jól hangzik, de tartósítószerként mi benne az a nátrium-nitrit? Lássuk, hogy valóban tartanunk kell-e tőle!
Egészség
Te mennyire szereted ennek a közkedvelt fűszernek az ízét? Nos, ha feles kilókkal küzdesz, akkor itt az ideje, hogy beépítsd a napi rutinodba ezt a finomságot, ami segít a fogyásban azáltal, hogy...
Lifestyle
Úgy érzed, hogy a pénzed, az ékszereid és egyéb, apró értéktárgyaid nincsenek biztonságban az otthonodban, mert a betörők bármikor rábukkanhatnak? Cikkünkben most 5 olyan rejtekhelyet mutatunk, amit...