Recept

Mennyei nutellás csokis keksz, ajándéknak is szuper

Közelednek az ünnepek és az azokkal járó felhajtás. Találkozni kell a rég nem látott rokonokkal, ünnepelni a kollégákkal, és lehet, hogy jó lenne valamit adni a morcos szomszédnéninek is. Ezt a gyors csokis süti receptet azonban minden alkalomra bedobhatod, mert tényleg könnyű elkészíteni és az ízével is bárkit levehetsz a lábáról.

Nutellás csokis keksz

Hozzávalók

  • 1 tojás
  • ¾ - 1 bögre liszt
  • 1 bögre nutella
  • fél bögre apróra vágott csokoládé (kb. 10 dkg)

Elkészítés

A csokoládét vágjuk apróra, majd készítsünk elő egy nagyobb tálat és rakjuk bele a tojást, a lisztet, a nutellát és a csokoládét. A négy összetevőt úgy keverjük össze, hogy a végén egységes masszát kapjunk. A nutellás masszából formáljunk ujjnyi vastagságú korongokat, majd rakjuk rá egy sütőpapírral kibélelt tepsire, egymástól nagyjából 6 centi távolsága. A sütőt 180 fokra melegítjük elő, a kekszeket pedig 10-12 perc süssük készre.

Még két finom receptért kattints a következő oldalra!

Fotó:123rf.com

Oldalak

Recept
Sztárok
Sydney Sweeney nevét idehaza is egyre többen ismerik már, de színészi pályafutásával talán nem is kell tisztában lenni ahhoz, hogy megállapítsuk, egy igazán gyönyörű nőről van szó, aki a tudomány...
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.