Egészség

Az évszázad pofátlansága: vérlázító hazugsággal riasztották a mentősöket

A mentésirányító 40 év szolgálat alatt nem találkozott ilyen botrányos esettel.

Testközelben az Országos Mentőszolgálat

Nagyon szimpatikus számunkra, hogy az Országos Mentőszolgálat számos szolgálat közben történt esetet oszt meg a Facebook oldalán. Ezzel nem csak a mentősöket hozzák közelebb az emberekhez, de rengeteg olyan helyzetre hívják fel a figyelmet, amikből tanulhatunk.

Csőbe húzták a mentősöket

Legfrissebb posztjuk is rendkívül tanulságos, persze elsősorban azoknak, akik hasonló pofátlanságra vetemednének, mint a történet főszereplője. Az Országos Mentőszolgálat posztjában leírják, hogy ma, azaz kedd reggel egy ijedt nő hívta a miskolci mentőket: éppen most szülte meg a gyermekét egy közterületi mosdóban, állította, és segítségre lenne szüksége. Két egység és egy mentőhelikopter is a helyszínre sietett, ám csak ott jöttek rá, hogy csőbe húzták őket.

Lapozz, olvasd el a történetet a következő oldalon!

Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Oldalak

Egészség
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.