Fashion&Beauty

Amikor a vőlegény haragszik: fotókon a legrondább eljegyzési gyűrűk

Ezeket honnan szalajtották?

Köszi, de nem

Minden nő egy csodás gyémánt eljegyzési gyűrűről álmodozik, ami az ujján csücsül élete végéig. Persze nem mindegy, hogy az ember lánya a tökéletes darabot, vagy épp egy rondább változatot kénytelen viselni. Megtaláltuk a legkevésbé elfogadható verziókat, amikre csak egy válasz lehetséges: nem.

#1 A sci-fi fan

Ez a gyűrű tökéletes lehet egy olyan embernek, aki rajong a sci-fi műfajért. A bolygó lakosságának maradék 99 százaléka pedig mehet a levesbe. (Amerika kapitánytól azért lehet, hogy ezt is elfogadnánk.)

#2 E.T. hazatelefonál

Ez a gyűrű tipikusan úgy néz ki, mint amit a fantasy filmekben használnak a szuperhősök arra, hogy egy másik dimenzióval kommunikáljanak. A modern E.T. is valami ilyesmit használna ma.

#3 Definiálhatatlan

Ez a gyűrű a négyzetes formájával olyan, mintha egy régi bútorból faragták volna. Így nézhet ki egy DIY "csináld magad" verzió.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Metro.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Noha a kerti partik lényege, hogy a résztvevők komfortosan érezzék magukat, így az sincs kőbe vésve, mi a tökéletes viselet ilyenkor, érdemes ihletet meríteni a dán királyné ruhatárából, ha...
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...
Fashion&Beauty
A sírás egy természetes biológiai folyamat, amely segít kifejezni és feldolgozni az érzelmeket. De gondoltál már arra, vajon milyen hatással lehetnek a könnycseppek bőrödre nézve?