Lifestyle

Két hét alatt lapos hasat csinál ez a 2 perces gyakorlat

Ne csak álmodozz a lapos hasról, hanem tegyél érte!

Villámgyors hasizomgyakorlat

A Brightside oldalán találtuk a gyakorlatot, amihez nem kell más, csak te magad és egy közepes méretű törölköző. Napi kétszer, egy-egy percig kell végezni, tehát nem sok idődet veszi el - a reggeli készülődés közben és este, munka után sem fog nagyon lefárasztani. Erősíti a hasizmokat, megmozgatja a hátad és a karizmoknak is jót tesz. Látványos eredmény már két hét után várható, addig azonban tényleg lelkiismeretesen kell csinálni. De hogyan?

Elmondjuk. Állj egyenesen, vállszélességű terpeszben, majd fogd meg a törölköző két végét és feszítsd ki; karjaid is legyenek egyenesek. Ezután fordulj el jobbra, de a felsőtested ne mozduljon el, csak a karjaidat vidd oldalra. Ha ez megvan, még mindig nyújtott karokkal és kifeszített törölközővel írj le egy félkört úgy, hogy közben lehajolsz a másik oldalra. Ha ezzel is kész vagy, cseréld meg a karjaidat, az eddig alul lévő legyen fölül, a fölül lévő pedig alul. Írj le megint egy félkört úgy, hogy közben lehajolsz a másik oldalra. Itt megint cseréld meg a karjaidat, majd egyenesedj ki.

Bonyolultan magyaráztuk? A másik oldalon találsz egy videót, amiben megnézheted, hogyan végezd el a gyakorlatot - lapozz!

Fotó: lean it up

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Április 27-én szombaton rendezték meg a Perwoll Fenntartható Divat Nap-ot a Magyar Nemzeti Múzeumban, melynek keretén belül divatbemutatókon, kerekasztal beszélgetéseken, és izgalmas kiállításokon...
Lifestyle
A sötétzöld levelű növény az egészségre gyakorolt számos pompás hatásáról közismert.
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...