Sztárok

Őrület: ilyen csínyeket követtek el a magyar sztárok csemetéi

A magyar sztárok gyerekei ugyanúgy szeretnek rosszalkodni, illetve néha kissé kellemetlen helyzetbe hozni a szüleiket. 

Léna Sophie 

A színésznő-énekesnő Malek Andrea lányát eddig ritkán lehetett látni, ám a TV2 műsora, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! lehetőséget nyújtott a tévénézők számára egy kicsit jobban megismerni Lencsit. Nem is könnyű eldönteni, melyikük lepte meg jobban a nézőket: Andrea azt mondta Ördög Nórinak, hogy ő és gyerkőce abban hasonlítanak a leginkább, hogy ugyanúgy szeretik a sört. A megdöbbentő kijelentést a 49 éves sztár úgy magyarázta, mivel Lencsi félig osztrák lány, nem csoda, hogy szereti az italt; majd gyorsan megnyugtatta a műsorvezetőt, egy kortynál többet azért még nem kaphat. Léna pedig úgy gondolja, az teszi őket hasonlóvá, hogy ugyanolyan gömbölyű a ’popijuk’.

Fotó: tv2.hu

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Még mindig irigylésre méltóan tartja magát az 53 éves Leah Remini, viszont az utóbbi időben nem a színészi alakításaitól hangos a sajtó.
Sztárok
Tény, hogy rengeteg hullámvölgyes, bonyolult sztárkapcsolatnak lehettünk már tanúi, Megan Fox és Machine Gun Kelly szerelme viszont kétségtelenül sok fordulatot tartogatott már a rajongók számára.
Lifestyle
Te is gyakran alszol a jobb oldaladon vagy a hasadon, mert így érzed a legkényelmesebben magad éjszakánként? Nos, a tudomány óva inti az embereket attól, hogy így tegyenek, ennek pedig bizony meg is...