Fashion&Beauty

Szuper ötletek arra, hogy újrahasznosíts egy férfi inget

Ki gondolta volna, hogy egy szimpla férfi ingből ilyen egyszerű és nagyszerű dolgokat lehet kreálni...

Miből lesz a cserebogár?

Van egy különleges varázslat abban, amikor az ember régi, már nem használt dolgokból újat kreál. Nem kell hozzá más, csak egy kis kreativitás, inspiráció, és egy "poros", retró, egyszerű férfi ingből például stílusos párnahuzat, divatos kiegészítő, trendi nyári ruha vagy papucs születik. A következőkben megmutatjuk, mi sül ki abból, ha egy "old school" darabnak második esélyt adunk.

Baba partedli

Fogadjunk, hogy a ma menő irodával, saját céggel és luxuskocsival rendelkező üzletemberek is egy-egy ilyen trendi darabban kezdték a karrierjüket...

Strandszütyő

A nyár egyik legfontosabb kelléke egy jó strandtáska, de bizony léteznek elég borsos árral rendelkező darabok. Ha viszont az ember mégsem szeretne túlságosan a pénztárcája mélyére nyúlni - lévén, hogy csak egy szezonális kiegészítőről beszélünk -, akkor a legjobb és legolcsóbb opció, ha saját maga készíti el a menő ing szatyrot.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Brightside.me

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Gwyneth Paltrow-nak még 2006-ben született fia a Coldplay frontemberétől Chris Martintól, akire döbbenetes hasonlít a hamarosan felnőtt korba lépő Moses.
Sztárok
A 2000-res évek elején vált igazán ismertté Jason Lee. Magyarok milliói izgulták végig a délutánokat, csakhogy sikerüljön Earl Hickeynek végre rendeznie a számláját a karmával. Viszont már jó ideje...
Home&Design
A fehér mindenhez megy...vagy mégsem? Megdőlni látszik az örök érvényű állítás.