Így tartja magát fiatalon Horváth Éva! 2 hét után rajtad is látszódni fog az eredmény!

Ma már számos olyan krém közül válogathatunk, amelyek fiatalosabb kinézetet ígérnek, ezek többsége azonban nyomokban sem tartalmaz természetes összetevőket vagy egyáltalán nem használ, rosszabb esetben mindkettő. A társadalmi elvárások miatt persze egyre népszerűbbek a plasztikai sebészeti operációk és botox injekciók, melyek néha ijesztő következményekkel járhatnak, pedig az élet ráncok nélkül egyáltalán nem olyan elérhetetlen, mint elsőre tűnik. Mutatjuk is, miért! (x)

Látható eredmény már 2 hét után!

Bár jól szét kell nézni, szerencsére itthon is találkozhatunk olyan ránctalanító krémmel, ami teljesen természetes és tényleg hatásos. Ez a 100%-ban természetes hialuronsavat tartalmazó Lux-Factor 4D Hyaluron krém, melynek hatóanyagai a felhám alá behatolva belülről hidratálják a bőrt a mélyebb rétegekben. A csodakrém, amelynek hatása már 2 hét használat után látható, észrevehetően csökkenti a kifejezetten mély ráncokat, serkenti a felhám természetes regenerációját és védi a bőrt a káros külső hatásoktól.

100%-ban természetes hialuronnal

A hialuron rendkívül értékes hatóanyag, ami lenyűgöző eredményeket biztosít a ránctalanítás és bőrfiatalítás terén, ám ebből sem mindegy, milyet választunk. A generikus hialuron kínai behozatala ugyanis sajnos nem mindig tesztelt klinikailag, és az sem bizonyított, hogy használata optimális eredményeket biztosíthat. Az európai eredetű, hosszútávú káros mellékhatások nélküli hialuron viszont valóban biztosítja az arcbőr selymességét és fiatalosságát, valamint helyreállítja annak struktúráját is.

A 4D Hyaluron ránctalanító krém a többi terméktől abban tér el, hogy kizárólag 100%-ban természetes európai eredetű hialuronsavat tartalmaz, ami kiváló minőségű. A krém alkalmas minden bőrtípus ápolására, így nem meglepő, hogy számos olyan magyar híresség is ajánlja, akik munkájuk jellege miatt még több figyelmet fordítanak kinézetükre.

Ők is ezt használják

HORVÁTH ÉVA, modell

"Természetes hialuronsav reggel es este, az én bőrömnek nem is kell más kényeztetés!"

FESTY IN STYLE, blogger

"Télen kimerülnek a testünk energiatartalékai, amit szorgalmasan igyekszünk pótolni, hogy javuljon a közérzetünk. Természetesnek vesszük, hogy jobban odafigyelünk a szervezetünk támogatására megfelelő táplálkozással és helyes életmóddal. Én is erre törekszem, de ha megfogadjátok a tanácsomat, az arcbőrötökről se feledkezzetek meg ebben az időszakban. Neki is szüksége van egy kis támogatásra. Ilyenkor általában hajlamos a bőrünk hámlani, a hajunk is hullhat egy kicsit, és erre a változékony időjárás sincs jó hatással. Éppen emiatt elsődleges fontosságú ilyenkor a bőrhidratálás. Én most is a természetes hialuronsav tartalmú Lux Factor Wild 4D krémet használom az arcomon. Nagyon jól hidratálja a bőrt, és védi a káros külső hatásoktól."

Szabadulj meg a ráncoktól gyorsan és egyszerűen!

A Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krémet most promóciós áron, több mint 30%-os kedvezménnyel rendelheted meg a Lux-Factor.com weboldalon vagy az alábbi telefonszámon: +3621 252 4050.

KEDVEZMÉNYKÓD!

További 20%-os kedvezményért használd rendelésednél a "FEMCAFE" kódot!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!