Fashion&Beauty

Ilyen ruhát választ a legtöbb menyasszony idén

A Trendközelben legújabb adásából kiderül, milyen menyasszonyi ruhák divatosak idén, vagy hogy mi alapján érdemes gyűrűt választani. A műsorban beszélgetnek még az új sminktetoválásokról és arról, hogyan érdemes szemüveget választani.

Sokan keresik a csipkét

A legtöbb menyasszony konkrét elképzelésekkel indul a tökéletes ruha keresésére. Van, aki a letisztult fazonokat keresi és van, aki a hercegnős ruhát, sokféle díszítéssel. Szerencsére a nagyon díszített, és a nagyon egyszerű ruhák is megtalálhatóak. A csipke tavaly óta megint nagyon divatos. Ha valaki személyre szabott tervezést kér, az azt jelenti, hogya ruha az alkatára lesz szabva, végigköveti a test vonalát, kiemeli az előnyös és eltakarja a kevésbé előnyös vonalakat. Karikagyűrűknél több szempontot is érdemes figyelembe venni. Fontos a praktikusság, a funkció, és a kényelmi szempontot is.

Sminktetoválási trendek

Tartós sminkkel megváltozhat az arcunk karaktere. Van aki a szemöldökét, a száját, de olyan is van, aki a szemét szeretné hangsúlyozni. Szemöldök terén mindenkinek az egy vonal jut eszébe, pedig ma már nagyon szép tetoválásokat lehet készíteni, akár szálas, akár púderes szemöldökről van szó. Manapság divatos a vastag és természetes hatású tetoválás.

fotó:thebeautyisland.co.uk

Lapozz,cikkünk folytatódik!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta...
Lifestyle
Nincs annál kellemetlenebb, mikor a legnagyobb szükség idején az embernek lövése sincs arról, hogyan kell használnia a vécét.
Fashion&Beauty
Amikor bekukkantunk egy nő szekrényébe, valószínűleg rengeteg farmernadrágot találunk, melyeken mind más és más méret van jelezve, mégis ugyanolyan jól állnak a gardrób tulajdonosának. Vajon miért...