Sztárok

Ittas vezetés: Oszter Sándor felesége elárulta, mi történt

Failoni Donatella részletesen elmesélte, miért vonták be a jogosítványát.

Oszter Sándor feleségét ittas vezetésen kapták

Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella nemrég összekoccant egy másik autóssal az Istenhegyi útnál. Bár egyik járműnek sem esett baja, ahogy a benne ülőknek sem, a másik sofőr rendőrt hívott. Sajnos a művésznő az eset előtt megivott egy pohár bort, így a rendőröknek kötelességük volt elvenni a jogosítványát. A zéró tolerancia elve alapján csupán pénzbüntetést kellene ezért fizetnie, ám nem közzúti ellenőrzésen kapták el, így a helyzet bonyolultabb. Ittas járművezetés vétsége miatt indítottak ellene eljárást. Failoni Donatella korábban nem akart nyilatkozni az esettel kapcsolatban, ám most megtette.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Sztárok
Eva Mendes anno határozott döntést hozott abban, hogy nem akar többet színészkedni. Most a magyarok miatt mégis rábólintott egy projektre.
Home&Design
A stílus, amely az ipari forradalom építészeti elemeit és esztétikáját ötvözi a modern dizájnnal, az utóbbi években nagy népszerűségnek örvendett. Azonban, mint minden trendnek, ennek is megvannak a...
Lifestyle
Négy hozzávalóból már te is elkészítheted mindenki kedvenc szószát, ami garantáltan nem tartalmaz semmilyen káros adalékanyagot vagy épp tartósítószert.