Utazás

Ez a mondat idegesíti legjobban a magyarokat - Téged is kiráz tőle a hideg?

Biztosan tőled is megkérdezték már ezt, és tuti, hogy Te sem találtad viccesnek.

"Are you hungry?"

Mint tudjuk, Magyarország angolul "Hungary", amihez - egy betű eltéréssel - nagyon hasonlít a "hungry" szó, ami azt jelenti: éhes. Tapasztalatból tudom, hogy nincs annál idegesítőbb, amikor már a századik ember kérdezi meg külföldön, hogy "Are you hungry?", azaz "Éhes vagy?". De utazásaim során azt is rendszeresen megkaptuk az itthoni barátaimmal, hogy "hungry Hungarians", vagyis éhes magyarok. Igen, nagyon vicces, most kellene nevetnünk.

Kíváncsi vagy, mi bosszantja a többi európai nemzetet? Lapozz tovább és kiderül, mit érdemes elkerülni egy-egy beszélgetés során!

Leadfotó, fotó: Twimg.com, Giphy.com

Oldalak

Utazás
Sztárok
Tény, hogy rengeteg hullámvölgyes, bonyolult sztárkapcsolatnak lehettünk már tanúi, Megan Fox és Machine Gun Kelly szerelme viszont kétségtelenül sok fordulatot tartogatott már a rajongók számára.
Lifestyle
Te is gyakran alszol a jobb oldaladon vagy a hasadon, mert így érzed a legkényelmesebben magad éjszakánként? Nos, a tudomány óva inti az embereket attól, hogy így tegyenek, ennek pedig bizony meg is...
Sztárok
Bradley Pierce 13 éves volt, amikor Peter Shepherdöt alakította, aki nővérével együtt a Jumanji varázslatos társasjáték csapdájába esett, és kénytelen volt megküzdeni a rá váró rémségekkel. A film...