Fashion&Beauty

Kiderült, Katalin hercegné nem véletlenül fogja mindig két kézzel a táskáját

Ha végignézzük a Katalin hercegnéről hivatalos eseményeken készült fotókat, egy mindegyikben közös. Mindig van nála egy ici-pici táska, és azt mindig maga előtt fogja, legtöbbször két kézzel. Ez vajon miért van így?

Nekünk is van egy elméletünk

A királyi etikett szakértője, Myka Meier górcső alá vette Katalin szokásait, többek közt azt is, miért tartja mindig maga előtt a kézitáskáját, és miért markolja gyakran két kézzel. Soha nem láthattuk még a hercegnét a hóna alá csapott táskával, de még az asztalra sem tette le soha. Mi először arra tippeltünk, hogy ez nála afféle védekező mechanizmus. Így legalább tud kezdeni valamit a kezeivel, Katalin egyébként is hajlamos arra, hogy zavarba jöjjön, a kistáska pedig egy bástya. Hát a szakértő szerint nem így van.

Ha kíváncsi vagy, mi a valódi oka, lapozz!

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.
Sztárok
Mindez még 2023 júniusában történt, amikor is Károly egy olyan döntést hozott fiával kapcsolatban, amit Harry "kegyetlen elutasításként" élt meg.
Sztárok
Nem forognak többé a kamerák: véget ért az Ázsia Expressz idei szezonja, így Krausz Gábor és Mikes Anna is hazatérhetett. A neves séf nem csupán közelmúltbéli élményeiket elevenítette fel, de arról...