6 kreatív dekoráció kavicsból, ami nem csak szép, de hasznos is

Ha szeretnéd bevinni egy kis természetet a lakásba, azt egyszerűen megteheted kavicsos dekorációk segítségével. A rusztikus stílus kedvelői imádni fogják ezeket az ötleteket, amik egy kis kézügyességgel könnyen megvalósíthatók.

Kövekre a vizes cipőkkel

Az esős idő velejárói a vizes és a sáros cipők. Általában ilyenkor kint hagyjuk a cipőnket az ajtó előtt vagy összesározzuk vele az előszobát és utána takaríthatunk - ezt a problémát könnyen orvosolhatjuk egy kavicsos cipőtárolóval. Tegyél egy egyszerű gumi vagy műanyag tálcába nagyobb köveket és máris mehetnek rá a vizes cipők. Ez az ötlet nemcsak praktikus, de a tároló dekoratív kiegészítője is lesz az előszobának.

Kavicsok az asztalon

Egy filcanyagra ragasztott kövekből remek edényalátétet készíthetsz. A filcanyag jól szigetel és a kövek sem melegszenek át gyorsan, így tökéletesen alkalmas arra, hogy forró edényeket tegyél rájuk.

Oldalak

Lifestyle
Egy kiránduló telefonált nekik, hogy egy kiscicát talált az erdőben. A macskamentő központ vezetője egy dobozban kapta meg az állatot, de nem sokkal később igencsak meglepődött.
Lifestyle
Nem tervezett esküvőt, de amikor meglátta ezt a menyasszonyi ruhát, tudta, hogy ez lesz az igazi
Lifestyle
Ezek az apró esti változtatások segítenek abban, hogy másnap reggel jól induljon a napod.