Sztárok

"Ő az egyetlen igazi konkurenciám" - Bochkor sajnálja a bajba került Sebestyén Balázst

Bochkor Gábor pontosan tudja, milyen nehéz most Sebestyén Balázsnak és műsorvezetőtársainak, hiszen néhány évvel ezelőtt ő is ebben a cipőben járt. A rádiós meglepő kijelentéseket tett a konkurencia, a Class FM megszűnésével kapcsolatban.

Veszélyben Sebestyén Balázs állása

A Médiatanács 7 év után úgy döntött, nem hosszabbítja meg a Class FM frekvenciaengedélyét, ezzel pedig veszélybe került az egyik legnépszerűbb reggeli rádióműsor, a Morning Show is, amelynek húzóembere Sebestyén Balázs. A legnépszerűbb kereskedelmi rádió frekvenciájára pályázatot fognak kiírni, ezen pedig a Class FM szintén indulhat, ám a siker nem garantált. Egyik legnagyobb riválisuk a Music FM, ahol reggelente Bochkor Gábor szórakoztatja a hallgatókat Önindító című műsorában. Sokan azt gondolnák, Bocsi örül, hogy Balázsék ilyen helyzetbe kerültek, de ez nem igaz.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ehhez bele kellene piszkálni a hagyományba, azonban a változás azt eredményezné, hogy mindig hosszú hétvégénk lenne. Amerikában egy tragikus esemény miatt helyezték át a dátumot.
Sztárok
Bajor Gizi Kossuth-díjas színművész A kaméliás hölgy című darabban viselt kellékgyűrűjét őrzi Csongrádi Kata. Hogy miként került birtokába az értékes relikvia, azt a Családi kör vendégeként mesélte...
Home&Design
Bár sokan alábecsülik a színek erejét, otthonunk színösszeállítása bizony óriási hatással van mindennapi hangulatunkra. A jó hír viszont, hogy nem kell teljesen átfestened a szobákat, ha igazán...