Bed&Love

Ezt csináld, miközben a száddal kényezteted - 7 tipp a nagyobb élvezetért

Tovább fokozhatod az élvezeteket, ha ezeket a tippeket kipróbálod a párodon. Hidd el, annyira be fog jönni neki, hogy soha többé nem akar majd elengedni téged!

1. Menj mélyre!

Nem mindenki képes arra, amit Linda Lovelace mutatott be a világnak az 1972-ben készült Mélytorok című filmben, de szerencsére létezik megoldás. Az egyik tenyeredet nedvesítsd meg kókuszolajjal, majd a száddal azonos ütemben mozgasd a pénisz tövénél. Ettől úgy fogja érezni, mindenhol egyformán kényezteted!

2. Formálj gyűrűt az ujjaidból!

Tedd az ujjaidat a pénisz tövéhez és formálj gyűrűt az ujjaidból. Szorítsd össze, de csak annyira, amennyire a partnerednek még jól esik. Ezzel még izgalmasabbá teheted számára az orális szexet.

3. Játssz a labdákkal!

Nem szabad elfelejteni, hogy a medence teljes területe rendkívül érzékeny, nem csak a pénisz maga. Ezért érdemes egy kicsit átmasszírozni a "csomagját", sőt, ha kedveli az ilyesmit, óvatosan nyomogathatod vagy húzgálhatod is a labdákat.

4. Izgasd a mellbimbóit!

A legtöbben azt gondolják, a női mellbimbó érzékenyebb a férfiakénál, ez azonban nem teljesen igaz. Talán egy kicsit valóban érzéketlenebbek azon a tájon, de egy kis csavargatás, simogatás náluk is bejöhet.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Ha szeretnéd kipróbálni az online társkeresést, akkor kattints ide, és ismerd meg életed szerelmét a Femrandin!

Fotó: askthemonsters.com

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Már régóta foglalkoztatja a rajongókat, hogy mégis mi lehet az oka annak, hogy ezer éve látták utoljára Victoria Beckham gyönyörű mosolyát.
Sztárok
Ami Eva Longoriával és férjével José Bastónnal történt, az szerelem volt második látásra.
Lifestyle
Felejtsd el a drága zsíroldókat és az órákig tartó súrolást. Olvass tovább, ezentúl csak így fogod takarítani a mikrót!