Bed&Love

Félmeztelen izomkolosszusok hódítanak a Balaton Soundon - Falkában járva keresik az igazit

A Balaton Soundon a legtöbb pasi félmeztelenül bulizik, hogy a hölgyek minél alaposabban szemügyre vehessék duzzadó izmaikat és kockás hasukat. Nézd meg a fesztivál legdögösebb srácait fotókon!

A Balaton Sound legdögösebb pasijai

Már harmadik napja tart Zamárdiban a 10. Balaton Sound, a fesztiválozók pedig idén is nagyon odatették magukat. Ahogyan az lenni szokott, a legtöbben a szinglik vannak, akik minden alkalmat kihasználnak egy kis ismerkedésre, flörtölésre. A pasik a siker érdekében a pólóikat is otthon hagyták, többségük félmeztelenül bulizik, hogy a hölgyek alaposan szemügyre vehessék dagadó izmaikat és kockás hasukat. A hódítók többnyire "falkákban" közlekednek, párokat nem nagyon lehett látni. Ahogy kollégám frappánsan meg is jegyezte, úgy tűnik, a Soundon senki nem szerelmes, csak szeretne az lenni. Legalábbis egy szenvedélyes éjszaka erejéig.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: sziget.hu

Oldalak

Bed&Love
Lifestyle
Vajon a te gyermeked is okosabb, mint az átlag? Nos, már a pici babák is mutatnak olyan jeleket, amelyekből kiderül, ha átlagon felüli intelligenciával rendelkeznek!
Sztárok
Tudvalevő, hogy II. Erzsébet rajongott legidősebb fia, a későbbi III. Károly király fiaiért, a titkos favoritját azonban másutt kell keresnünk.
Home&Design
Bár olykor bonyolultnak tűnhetnek, bizony érdemes figyelemmel kísérni az újabbnál újabb belsőépítészeti trendeket, olykor ugyanis elképesztően zseni megoldásokra bukkanhatunk, amelyek segítségével...