Demcsák Zsuzsa hiába vetkőzött - Ő búcsúzott A Nagy Duettől

Meglepő fordulatoknak lehettünk tanui vasárnap A Nagy Duettben. Liptai sárkányosított, Demcsák vetkőzött, Berki pedig nem a herevasaltatása miatt énekelt magasan.

Japánul gagyarásztak

Dér Heni és Kucsera Gábor nyitották az adást az Ámokfutók Szomorú szamuráj című dalával. A páros szemmel láthatóan remekül szórakozott a színpadon, szerencsére mi, nézők is, és nem csak a fura japán szöveg miatt. Kucsera annyira kinevette magát, hogy a szám végén nem tudta rendesen felemelni a gésának öltözött Dér Henit.

Sramek szőrös mellkast villantott

Keleti Andrea és Peter Sramek az Ottavan együttes Hands Up című számával robbantak be a színpadra. Fergeteges diszkóhangulatot teremtettek, Sramek ráadásul szőrös mellkast is villantott. Maximális pontszámot kaptak.

Piedone eltűnt valahol

Schobert Norbi és Keresztes Ildikó egy örökzölddel, Kovács Kati Különben dühbe jövünk című dalával álltak a közönség elé. Az énekesnő Piedone bőrébe bújt, azaz inkább csak a ruhájába, ami egy kb. öt számmal nagyobb nadrágot jelenetett, de ezenkívül egyáltalán nem hasonlított a legendás színészre. Schobert tényleg igyekezett.

Liptai sárkányosodást oktat

A modern királynők és a királyok világába repítette el a zsűrit a Honeybeast sláger paródiájával Rubint Réka és a válófélben lévő Pintér Tibor. Az énekes Rékát akarta elcsábítani, aki ahelyett, hogy elájult volna a királyfi sármjától, inkább bemutatta, hogyan kell papucsot csinálni egy férfiből.

„Claudia nagyon jó instrukciókat adott délután, hogyan legyek házisárkány”- árulta el Réka.

A többi szereplőről a következő oldalon olvashatsz.

Fotó:TV2

Oldalak

Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.
Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.