Lifestyle

Isteni nyalánkságok az ünnepi időszakra – Nem szabad lemaradnod róluk!

Rohamosan közeledik a karácsony, ami mindenki legnagyobb örömére egyet jelent azzal, hogy az ünnepi finomságok száma ugrásszerűen megsokszorozódik. Isteni nyalánkságok lesznek idén is, csak győzd kipróbálni őket – mutatjuk a kedvenceinket, amik a Te napodat is megédesítik majd!

Hűsítő kényeztetés

Ha a leghidegebb évszakban sem akarsz lemondani a fagylaltról, akkor próbáld ki a Jono Yogo frozen joghurtot! Ez az ínycsiklandó finomság egy frozen joghurt alapú fagyi, ami semmilyen tartósítószert nem tartalmaz, ráadásul alacsonyabb a zsír- és kevesebb a cukortartalma, mint a már említett nyári édességnek. Különlegessége, hogy te állíthatod össze a saját poharas mennyországodat: a rengetegféle ízben kapható joghurt alapot gazdagíthatod gyümölccsel, öntetekkel, magvakkal, müzlikkel, vagy akár drazsékkal is. Nemsokára itt a karácsony, úgyhogy mindenképpen próbáld ki az almás-fahéjas ízesítésű joghurtot, ami garantáltan ünnepi hangulatba hoz!

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Mindannyian tudjuk, hogy az élelmiszerek egy bizonyos idő eltelte után megromlanak és az is természetes számunkra, hogy romlott ételt nem eszünk meg. De gondolkodtál már azon, vajon mennyi idő után...
Egészség
Rengeteg rémisztő történetről lehet hallani a szívrohamokról és annak igencsak meglepő, kevesek által ismert tüneteiről. Akad közül egy, melyről egészen biztos, hogy eddig még te sem hallottál.
Lifestyle