Fashion&Beauty

Katalin hercegné vagy Angelina: Melyikük stílusára szavazol?

Ha két sztár egy alkalommal szinte a megszólalásig hasonló ruhát visel, az lehet a véletlen műve, ám Angelina Jolie sorozatosan koppintja Katalin viseleteit. Hogy egyszerűen csak rajongója-e a brit hercegné stílusának, vagy a színésznő tényleg másolni próbálja Katalin divatérzékét, nem tudni, mindenesetre tökéletes inspirációt választott magának a szettjeihez.

Ezüstös ragyogás

Katalin hercegné egyik ikonikus szereplése volt egy 2013-as gálán, amikor ezt a feltűnő, mégis elegáns és csillogó, hosszú ezüst ruhát viselte. Angelina valószínűleg megirigyelte Katalin királynői megjelenését, hiszen filmje Los Angeles-i premierjén ő is egy hosszú, ezüstösen csillogó ruhára voksolt. És lám, még a férjeik is passzolnak.

Fotó: elle.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A kollagén, mint a testünk fontos alkotóeleme, kiemelkedő szerepet játszik a bőr, csontok és ízületek egészségének megőrzésében. Kérdés viszont, hogy milyen formában is érdemes bevinni a kollagént...
Lifestyle
A körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ráadásul roppant nehéz megszabadulni tőle. Ám szerencsére ez még nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, melyek nagy segítséget...
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.