Képtelenség felkelteni ezt a cuki kiskutyát - Videó

Nincs olyan kiskutya a világon, akibe ne lehetne első látásra belezúgni, akkor is, ha rosszcsont. A "szerelembeesés" pedig hatványozott, amikor olyan édesen alszik, mint az alábbi videó sztárja. Zabálnivaló!

Hagyjál aludni!

Ahogy az embereknél, úgy az állatoknál is vannak jobban és rosszabbul alvók. Ez a tündérfalat kiskutya olyan békésen alszik a pocakjával felfele, hogy akármennyire piszkálja a gazdija, őt nem érdekli, békésen szendereg tovább. De még csak a füle botját sem mozdítja. Nézd meg a videót, halálos a cukiságfaktor benne! :)

Ha szerinted is tündéri, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Videó; Leadfotó: YouTube

Oldalak

Lifestyle
A Food Network szakácsa, Guy Fieri mutatott néhány belevaló konyhai tippet, ami meg tudja könnyíteni az életedet a konyhában. Most a mikrohullámú sütő lesz reflektorfényben!
Lifestyle
Ehhez bele kellene piszkálni a hagyományba, azonban a változás azt eredményezné, hogy mindig hosszú hétvégénk lenne. Amerikában egy tragikus esemény miatt helyezték át a dátumot.
Sztárok
Bajor Gizi Kossuth-díjas színművész A kaméliás hölgy című darabban viselt kellékgyűrűjét őrzi Csongrádi Kata. Hogy miként került birtokába az értékes relikvia, azt a Családi kör vendégeként mesélte...