Lifestyle

Lazulj el! - Apró szokások, melyek harmonikusabbá teszik az életed

Az életünk olyan, akár a mókuskerék: állandóan van valami teendő, mindig rohanunk, folyton jár az agyunk. Ahhoz azonban, hogy kicsit kiegyensúlyozotabbak legyenek a mindennapjaink, csak néhány apró változtatás szükséges. Íme, a szokások, amik lassítanak a tempón!

1. Szabadulj meg attól, amire nincs szükséged!

Jó lesz még valamire! – ismerős ez a mondat? Ha igen, akkor valószínűleg sok olyan dolgot összegyűjtöttél az évek során, amelyre nincs is igazán szükséged. Ki velük a szekrényből! Adományozd el, dobd ki vagy add oda egy ismerősödnek a felhalmozott cuccokat!

2. Rendszerezz!

Rengeteg idegeskedéstől kíméled meg magad, ha megtanulod rendszerezni az életed. Nem kell majd fejvesztve keresgélned, ha valamire hirtelen szükséged van, hanem csak odanyúlsz a megfelelő helyre, és magadhoz veszed. Mennyivel egyszerűbb így!

3. Találj valami meditatív hobbit!

Az élet egy merő stressz, így muszáj néha kikapcsolni, és harmonikus állapotba kerülni. 5 perces szundi? Egy jó könyv? Hazasétálni a munkahelyről? Mindegy, csak nyugtasson! Ha nagyon profi vagy, akkor az olyan hétköznapi tevékenységeket is képes vagy meditatív programmá varázsolni, mint a fürdés.

4. Csinálj egy inspiráló füzetet!

Gyűjtsd össze a számodra kedves idézeteket, amik megnevettetnek, segítenek leküzdeni a nehézségeket és inspirálnak. Ha szükséged van rá, bármikor kinyithatod, és feltöltődhetsz energiával!

Fotók: sheknows.com, burkewilliamsspa.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle