Hideg avokádós uborka-krémleves - Hűsítő finomság az ősz első napjaira

Az avokádós uborka-krémleves egy kiváló hűsítő és laktató ebéd, amely könnyen elkészíthető, még csak főzni sem kell. Íme, a receptje!

Hozzávalók

  • 50 dkg uborka
  • 1 avokádó
  • 2 mogyoróhagyma
  • 3 ek citromlé
  • fél csésze koriander
  • só ízlés szerint
  • csipet cayenne bors
  • ​fél csésze víz

Elkészítés

Az uborkát hámozzuk meg, vágjuk nagyobb darabokra, az avokádót vágjuk ketté és szedjük ki a magját, majd az összes hozzávalóval együtt tegyük bele a turmixgépbe. Pépesítsük, majd egy rövid időre helyezzük hűtőbe és máris fogyaszthatjuk.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotók: thenorwegianhausfrau.com

Oldalak

Sztárok
Bár a király a friss fotók alapján rákbetegségéhez képest látszólag nagyszerűen érzi magát, a palota forrásai szerint épp ennek az ellenkezője igaz a 75 éves uralkodóra.
Fashion&Beauty
Április 27-én szombaton rendezték meg a Perwoll Fenntartható Divat Nap-ot a Magyar Nemzeti Múzeumban, melynek keretén belül divatbemutatókon, kerekasztal beszélgetéseken, és izgalmas kiállításokon...
Lifestyle
A sötétzöld levelű növény az egészségre gyakorolt számos pompás hatásáról közismert.