Lifestyle

Fitnesz tanácsok a la Marilyn Monroe - Így edzett a szőke ciklon

Sosem látott képek kerültek elő Marilyn Monroe-ról. A szépséges világsztárt 1952-ben, a LIFE magazin fotósa, Philippe Halsman fényképezte le, miközben a színésznő edzett. A Monroe lakásában készült képek közül anno csak egyet használtak fel, ami az újság címlapjára került, így ez az összeállítás igazi csemege lehet a Marilyn rajongóknak, sőt! Monroe táplálkozási tanácsiat is elárulta az olvasóknak.

Marilyn Monroe bikiben gyúr

A messynessychic.com nem csak ezekkel a különleges képekkel készült az olvasóknak, hanem azokkal az információkkal is, amelyeket Marilyn a Pageant Magazinnal osztott meg, amikor étkezési, sportolási szokásairól kérdezték. Saját szavaival mondta el, szerinte mire van szüksége a testének, így mi is az ő tolmácsolásában ismertetjük életmódját.

„Régen amiatt aggódtam, hogyan tudnék minél többet enni, most pedig azért, hogy minél kevesebb falattal megússzam. Évekkel ezelőtt a sporttal sem voltam jóban, ma pedig minden napomat 10 perces súlyzózással kezdem. A saját feladataimat végzem, amikről pontosan tudom, hogy jót tesznek a testemnek, és karbantartják az izmaimat.”

Fotók: Philippe Halsman

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.
Sztárok
Mindez még 2023 júniusában történt, amikor is Károly egy olyan döntést hozott fiával kapcsolatban, amit Harry "kegyetlen elutasításként" élt meg.