Öltözzetek össze a sípályán is!

Imádod a trendi, színes és kényelmes sportruhákat? A sípályán sem vagy hajlandó lemondani a divatról? Ha ragaszkodsz a legújabb trendekhez és jól szeretnél kinézni a pasid mellett, akkor íme pár szuper tanács, hogy ti legyetek a pálya álompárja.

Azonos színek

Szerencsés helyzetben vagytok, ha azonos színek tetszenek nektek, hisz ilyenkor egyértelmű, hogy az ,,összeöltözésre” kell szavazni. A zöld, a kék, a lime és az azúr mind-mind uniszex árnyalat, így biztosan te is és a pasid is talál olyan sportruhát, ami tetszik, például a Fundango kínálatában szuper darabokra lelhettek. Persze, ha az egyikőtök egy mintás felsőt választ, akkor a másik akár a minta egyik alapszínét is magára öltheti, így is tökéletes lesz a harmónia. A kiegészítők terén igyekezzetek semleges, uniszex darabokat választani, hisz így akár cserélgethetitek is a kedvenc darabjaitokat.

Csajos és pasis

Ha te inkább a csajos ruhákat kedveled, ő viszont imádja az igazi pasis darabokat, akkor érdemes lehet egy-egy semleges darabra helyezni a hangsúlyt vagy csak kis részletekben összeöltözni. Lányoknak például remek választás lehet egy világos színű, letisztult színvilágú kabát, aminek az apró díszítései vagy a cipzárrésze passzol a fiú felsőjéhez. A hüttében való lazulásnál például bevethetitek a hasonló és élénk színű mintákkal díszített pólókat is, de akár a pasid kedvenc sapkáját is lenyúlhatod, ha épp nincs kedved siklani és inkább a csajokkal lazulnál.

Oldalak

Lifestyle
Az amerikai modell és színésznő, Brooke Shields a nyolcvanas években volt igazán a csúcson, de a Netflix ismét visszatette őt a térképre. Most az ő főszereplésével készült alkotás tarol.
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.