Visszatér a képernyőkre a Született feleségek

A sorozat rajongói most biztosan a fellegekben járnak! Nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan viszontláthatjuk a Lila akác köz lakóit.

Az „InTouch” értesülései szerint a a sorozat producere, Marc Cherry már írja a különleges forgatókönyvet. A jó hír ellenére a színésznők inkább aggódnak, mintsem örülnek. Eva Longoria, Teri Hatcher, Felicity Huffman és Marcia Cross egyfolytában beleszólnak az alakuló forgatókönyvbe, így nincs könnyű dolga Marcnak. Mind a négy színésznő saját magának akarja a főszerepet, így ezzel zaklatják az írót: „Marc nagyon stresszes, mert mindegyiküket boldoggá akarja tenni.”

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Hivatalosan sajnos még nem erősítették meg ezt az örömteli hírt, de tény, hogy a négy színésznő nagyon szomorú volt, amikor véget ért a sorozat. Eva Longoria már a sorozta vége előtt így nyilatkozott: „Nagyon érzelmes – mindegyik rész tele van érzelmekkel.”

Most azonban úgy tűnik, hogy mégis lesz folytatás: Miután leégtek a Lila akác köz házai, nyomozók találnak egy bunkert találnak. Gabinak, Susannek, Bree-nek és Lynette-nek pedig segíteniük kell a bunker titkainak a feltárásában…

Fotó: fanpop.com

Oldalak

Lifestyle
A sötétzöld levelű növény az egészségre gyakorolt számos pompás hatásáról közismert.
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.