Ingyenes online snowboard tanfolyam

Nem vicc! (Bár az első gondolaton én is jót szórakoztam…) Íme, egy remek weboldal, ahol lépésről lépésre tanulhatod meg az alapokat néhány animáció segítségével.

A „tanfolyam” teljesen ingyenes, és bár első érzésre kissé balgatag ötletnek tűnik, valóban hasznos. Főként annak, aki mostanában készül élete első hódeszkás élményére. Az oldalon bemutatják az alapvető snowboard technikákat, a helyes mozgást, sőt, a merészebbek már egy-egy trükköt is elsajátíthatnak, legalábbis egyelőre gondolatban.

A legtöbb animációt végignéztem, és most már határozottan nyugtázom, hogy ezt a weboldalt komolyan kell venni. Égetően praktikus mozdulatsorokat leshetünk el, és ha már megtanultuk, hogyan csússzunk le a lejtőn, az következik, hogyan másszunk (vagyis ugráljunk négykézláb) vissza.

Ez a rész egyébként kifejezetten vidám, de a kezdeti mosolygásnak gyorsan véget vet egy gondolat. Mégpedig annak a képsornak a gondolata, ahogyan amatőr deszkásként próbálnék visszajutni a kiinduló helyre, anélkül, hogy láttam volna ezt az animációt. Ergo, nincs más hátra, mint előre, nézzétek meg!

Oldalak

Egészség
Amerikai kutatók embereken és állatokon is tesztelték az agydaganat ellen kifejlesztett oltóanyagot.
Fashion&Beauty
Az arcszérumok sokak számára még rejtélyesek lehetnek, pedig ezek a könnyű, koncentrált formulák hatékony megoldást nyújthatnak különböző bőrproblémákra. Az viszont persze egyáltalán nem mindegy,...
Utazás
Zivatarokra, felhőszakadásszerű csapadékra, jégre és viharos széllökésekre is számítanunk kell - derül ki a HungaroMet friss előrejelzéséből.