Bögrés almás álomsüti 30 perc alatt

Az almának különleges alkalmazkodóképessége van, így mindenhol megterem. Húsa tele van vitaminnal, ám a C-vitamin a héjában van és sajnos mostanában azt kevesen eszik meg. Mindig ajánlott a fogyasztása, különösen az őszi influenzás időszakban.

Hozzávalók

  • Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!

    2-3 db alma

  • 2-3 db tojás
  • 1 púpozott kiskanál fahéj
  • 1 bögre rétesliszt
  • 1 ugyanakkora bögre barna cukor
  • 1 csomag sütőpor

Elkészítés

Az almát megpucoljuk és lereszeljük, összekeverjük a tojással és a fahéjjal és a cukorral. A sütőport a lisztben elkeverjük és így keverjük hozzá a tojásos masszába. Az egészet összedolgozzuk majd egy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és 200 fokon aranybarnára sütjük. Ha kihűlt felkockázzuk és porcukorral díszítjük.

Kóstold meg a részeges töltött almát is!

Fotók: 1.bp.blogspot.com

Oldalak

Egészség
Sajnos egyre többen küzdenek különféle ételallergiákkal, néhány közülük viszont egészen meglepő tüneteket is előidézhet.
Lifestyle
Te is olyan vagy, aki ha meglát egy pókot, sikítva kirohan a szobából, de minimum az ájulás szintű félelem és undor kerülget? Most megtudhatod, milyen üzenetet hordoznak a pókok, és a cikk elolvasása...
Fashion&Beauty
Mindannyian tudjuk, hogy az élelmiszerek egy bizonyos idő eltelte után megromlanak és az is természetes számunkra, hogy romlott ételt nem eszünk meg. De gondolkodtál már azon, vajon mennyi idő után...