Töltött pikáns sült zsemle

Megmaradt pár zsemle? Ne dobjuk ki! Remek vacsorát készíthetünk belőle, néhány alaphozzávaló segítségével. Esetleg egy kisebb összejövetelre is készíthetünk belőle a barátainknak.

Hozzávalók

  • Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!

    4 zsemle

  • 20 dkg sonka
  • 4 szelet bacon szalonna
  • 1 fej póréhagyma
  • 1 doboz tejföl
  • 20 dkg füstölt sajt
  • Kakukkfű
  • Só, bors

Elkészítés

A sonkát és a hagymát összevágjuk, és a tejfölbe keverjük és megfűszerezzük, sóval, borssal és egy kis friss kakukkfűvel. Aztán a sajt felét belereszeljük, hogy a füstös íz belüli uralkodjon.
A zsemlék tetejét levágjuk és kivesszük a belsejét, majd azt is szétmorzsolva belekeverjük a tejfölös masszába.
Végül az egészet visszatöltjük a zsemlékbe, rátesszük a tetejére az egy-egy szelet bacon szalonnát, visszatesszük a kalapját és a maradék füstölt sajttal megszórjuk.
Sütőben 200 fokon 10-15 percig sütjük, míg a sajt meg nem pirul.

Fotók: receptorszag.hu

Oldalak

Lifestyle
Létezik olyan, hogy tökéletes időpont a szexre? Nos, a kutatók szerint igen, sőt, percre pontosan meg tudják mondani!
Lifestyle
Szeretnéd, hogy a gondosan elültetett muskátlik egész nyáron megállás nélkül virágozzanak? Egy könnyen beszerezhető hozzávalóra lesz csupán szükséged.
Fashion&Beauty
Az arcszérumok sokak számára még rejtélyesek lehetnek, pedig ezek a könnyű, koncentrált formulák hatékony megoldást nyújthatnak különböző bőrproblémákra. Az viszont persze egyáltalán nem mindegy,...