8 dekorációs tipp a dohányzóasztalra

A nappaliban álló dohányzóasztal legtöbbször üresen áll vagy épp ellenkezőleg, mindenféle kacat megtalálható rajta, pedig a helyiség egyik központi része remek dekorációs lehetőségeket rejt magában.

Mutatós apróságok és tálcák

A dohányzóasztal remek lehetőséget kínál arra, hogy dekoratív dísztárgyaid a középpontba kerüljenek, így bátran pakold ki rá kedvenc dobozaidat, vázaidat vagy kerámiáidat, de még egy levélnehezék is mutatós lehet. A masszívabb, tömzsibb asztalok tömbszerűségét megtörheted, ha középre egy tálcát helyezel el.

Lámpás és termések

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Nyáron igazi tengerparti hangulatot varázsolhatunk egy viharlámpással, sőt a romantikus stílusú helyiségekben egész évben megállja a helyét egy ilyen dekoráció. Évszakonként cserélhetjük a szezonális terméseket is az asztalon, melyeket érdemes mutatós kelyhekbe és dísztálakba halmoznunk, de ha nem idegenkedünk a dologtól, akkor akár pár agancsot is használhatunk nehezéknek és dekorációnak egyszerre.

Oldalak

Lifestyle
A Netflix segít formába lendülni, de egy magyar film is óriási sikert könyvelhet el magának, mivel ismét a dobogóra került!
Sztárok
Nagy árat fizetett a világsikerért minden idők egyik legnépszerűbb együttese, az ABBA: a svéd formáció tagjai nemrég egy dokumentumfilmben meséltek arról, milyen nehézségekkel kellett megküzdeniük.
Lifestyle
A különböző vitaminok az élet bizonyos szakaszaiban kulcsfontosságúak.