Krémes polenta spenóttal

A polenta, vagy más néven puliszka egy laktató erdélyi étel, amit nagyon egyszerű elkészíteni, és kedvünkre ízesíthetjük.

Hozzávalók

  • 1
    Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
    75 g kukoricadara
  • 5 ek. mascarpone
  • 100 g spenót
  • 3 gerezd fokhagyma

Elkészítés

Kevés vízben főzzük meg a kukoricadarát, és amikor puha, sima, vakamint krémes állagú, adjuk hozzá a mascarponét. Egy másik edényben főzzük meg a spenótot, szűrjük le, keverjük a polentához, majd nyomjuk bele a fokhagymát, illetve ízlés szerint sózzuk, ízesítsük.

Sajtos pulykamell spenótágyon

Fotók: oprah.com, taste.com.au

Oldalak

Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle