Serpenyőben sült zöldségek
Ezekkel a sült zöldségekkel készült étel kitűnő választás lehet köretként húsokhoz is, ráadásul a zöldségeket magunk is variálhatjuk.
Hozzávalók
- ½ csésze olívaolaj
- 1 db közepes lilahagyma
- 2 db nagyobb paradicsom
- 2 db pritamin paprika
- 2 ek. limelé
- 1 ½ teásk. só
- 1 ½ teásk. bors
- 1 teásk. vegeta
Elkészítés
Öntsük az olajat egy serpenyőbe és melegítsük. Szeleteljük vékonyra a hagymát és a paprikát, majd kockázzuk fel a paradicsomot. Az első két zöldséget öntsük a serpenyőbe és kicsit pirítsuk meg. Ezalatt, a lime levét, a sót, a borsot és a vegetát keverjük össze egy kis tálban. Vegyük ki a zöldségeket és hagyjuk kicsit hűlni, majd keverjük hozzá a paradicsomot és locsoljuk meg a dresszinggel, végül rázzuk össze.
Fotók: naturallynourishing.com, theshiksa.com