Krémes polenta spenóttal

A polenta, vagy más néven puliszka egy laktató erdélyi étel, amit nagyon egyszerű elkészíteni, és kedvünkre ízesíthetjük.

Hozzávalók

  • 1
    Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
    75 g kukoricadara
  • 5 ek. mascarpone
  • 100 g spenót
  • 3 gerezd fokhagyma

Elkészítés

Kevés vízben főzzük meg a kukoricadarát, és amikor puha, sima, vakamint krémes állagú, adjuk hozzá a mascarponét. Egy másik edényben főzzük meg a spenótot, szűrjük le, keverjük a polentához, majd nyomjuk bele a fokhagymát, illetve ízlés szerint sózzuk, ízesítsük.

Sajtos pulykamell spenótágyon

Fotók: oprah.com, taste.com.au

Oldalak

Fashion&Beauty
Áprilisban debütál a Daalarna új kollekciója, amely olyan menyasszonyoknak készült, akik egy igazán egyedi és szemkápráztató ruhában szeretnék kimondani a boldogító igent.
Lifestyle
A Vízöntő élete rövidesen jóra fordul. Napi horoszkóp!
Utazás
A többség ki akarja majd használni a húsvéti hosszú hétvégén kínálkozó jó időt, és biztosan útra fog kelni. Azonban van néhány dolog, amire figyelni kell a közlekedésben!