Borzasztó fotó! Szörnyen elhízott az Apáca-show sztárja

Tinikorunk egyik kedvenc filmje volt az Apáca-show, melyben a nagyszájú Whoopi Goldberg életet lehel egy San Francisco-i templomba és annak kórusába. Azóta ritkábban hallani a színésznőről, de most egy új és egyben rettenetes kép látott róla napvilágot.

Ez most komoly?

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Whoopi Goldberg jelenleg egy új filmen - Teenage Mutant Ninja Turtles - dolgozik, melynek a forgatási helyszínén kapták lencsevégre. A lesifotósok is meglepődtek az elhízott színésznő láttán. A világsztár sosem tartozott a tipikus szépségek közé, de saját stílusában mindig jól nézett ki. Mostanra azonban annyi súlyfelesleget szedett fel, hogy azt lenge kék blúzával sem tudta már takarni. A legmeglepőbb, hogy pár hete még sokkal vékonyabb volt, így csak reménykedhetünk, hogy mindössze valamilyen speciális filmes elmaszkírozási technikának köszönheti kinézetét.

Fotók: abortionsforall.wordpress.com; promiflash.de

Oldalak

Lifestyle
A Magyartanárok Egyesületének abszolút nem tetszik az érettségi átalakítása. Tény, hogy a magyar érettségi ment át a legnagyobb változtatásokon.
Sztárok
Bár Katalin hogylétéről március óta szinte semmit sem hallani, a brit királyi család rajongóinak kedélyét pár napja egy fotó borzolta fel: sokan a kép miatt következtetnek arra, hogy a hercegné...
Lifestyle
Ha neked is egy életre eleged van abból, hogy a galambok és a többi madár a kertedbe vagy épp a teraszra piszkít, esetleg teljesen tönkreteszik a repülő betolakodók a veteményest, akkor van egy jó...