Recept

Készíts súlykontrollos meggylevest

A gyümölcslevest majdnem mindenki szereti, ráadásul a nyár egyik legkedveltebb fogása. Hideg, gyümölcsös és rendkívül finom. Azért, hogy felhőtlenül fogyaszthasd, készítsd el a diétás változatát!

Hozzávalók

  • Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
    5 dkg meggy
  • 2,5 dl 1,5%-os tej
  • 2 evőkanál nyírfacukor

Elkészítés

A meggyet magozzuk ki, és tegyük a turmixgép aljára. Öntsük rá a tejet, tegyük bele a cukrot, és turmixoljuk jó alaposan össze, amíg egységes színe nem lesz. Mielőtt kiöntenéd, kóstoljuk meg, hogy elég édes e. Ha nem, akkor tegyünk még bele nyírfacukrot és turmixoljuk tovább. Ha kész van, öntsük egy tálba, és mentalevéllel, hidegen tálaljuk.

Kóstold meg az isteni áfonyalevest is!

Oldalak

Recept
Fashion&Beauty
Noha a kerti partik lényege, hogy a résztvevők komfortosan érezzék magukat, így az sincs kőbe vésve, mi a tökéletes viselet ilyenkor, érdemes ihletet meríteni a dán királyné ruhatárából, ha...
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...
Fashion&Beauty
A sírás egy természetes biológiai folyamat, amely segít kifejezni és feldolgozni az érzelmeket. De gondoltál már arra, vajon milyen hatással lehetnek a könnycseppek bőrödre nézve?