Recept

Tejszínes paradicsomos melegszendvics

Van, hogy estére már nem kívánjuk az ebédre főzött meleg ételt, ezért itt egy recept egy egyszerű és remek vacsorához. Kucorodj pároddal a képernyő elé, és már mehet is a mozizás, miközben finom melegszendvicset esztek.

Hozzávalók

  • Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
    4 kisebb baguette
  • 2,5 dl teszín
  • 1 tojás
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 fej hagyma
  • liszt
  • só, bors
  • ételízesítő
  • sonka
  • gomba
  • kukorica
  • paradicsom
  • reszelt sajt

Elkészítés

Először a baguetteket vágjuk félbe, és helyezzük egy tepsibe. Utána aprítsuk fel a hagymát, pirítsuk meg kevés olajon, majd hagyjuk kihűlni. Közben vegyünk elő egy tálat, amibe verjük fel a tojást, adjuk hozzá a tejszínt, a mustárt, majd ízesítsük sóval, borssal és az ételízesítővel. Keverjük össze, majd adjunk hozzá annyi lisztet, amitől egy picit besűrűsödik. Végül adjuk hozzá a hagymát, keverjük össze, és kenjük meg vele a baguetteket. Tegyük rájuk a sonkát, kukoricát és a karikákra vágott paradicsomot, majd szórjuk meg reszelt sajttal, és süssük addig, amíg a sajt enyhén meg nem pirult rajta. Ketchuppal, majonézzel vagy mustárral tálaljuk.

Készíts magadnak tonhalkrémes melegszendvicset is!

Oldalak

Recept
Home&Design
Bár sokan alábecsülik a színek erejét, otthonunk színösszeállítása bizony óriási hatással van mindennapi hangulatunkra. A jó hír viszont, hogy nem kell teljesen átfestened a szobákat, ha igazán...
Lifestyle
Az agy egészségének megőrzése kiemelten fontos általános jólétünk szempontjából, hiszen az agy központi szerepet tölt be testünk egészének irányításában.
Fashion&Beauty
Rengeteg újra és újra előkerülő divattrendnek lehettünk már tanúi, ezúttal egy reneszánszát élő nadrág kerül újra reflektorfénybe.