Készíts tonhalkrémes melegszendvicset!
Ha nagyon megéheztél, s valami ínyencséget szeretnél az asztalodra varázsolni, készítsd el a következő különleges melegszendvicset.
Hozzávalók
200 g tonhalkonzerv
2-3 kávéskanál szárított metélőhagyma
4 evőkanál majonéz
3 szelet magos kenyér
50 g reszelt cheddar sajt
csipet paprikaőrlemény
Elkészítés
A sütőt melegítsük 200 fokra. A halat villával pépesítsük össze egy tálban, majd a hagymát és a majonézt is keverjük hozzá, s ízesítsük sóval és borssal. Ezalatt enyhén pirítsuk meg a kenyereket, majd kenjük meg a tonhalas krémmel. Szórjuk meg sajttal, majd tegyük vissza addig a sütőbe, amíg a sajt meg nem olvad. Tálaláskor a szeleteket átlósan vágjuk ketté, a tetejüket pedig szórjuk meg őrölt paprikával.