Fashion&Beauty

Tedd különlegesebbé a farmersortod!

A nyári időszak egyik legnépszerűbb alapdarabjának a farmersort számít. Idén viszont a különböző trendeknek köszönhetően elrugaszkodhatunk a megszokott, egyszerű daraboktól és akár választhatunk egy kicsit extrémebb, akár csipkével vagy szegecsekkel díszített darabot is.

Koptatott

A koptatott farmerek egyáltalán nem számítanak már új trendek, ennek ellenére kitűnően megállja a helyét egy ilyen farmer a hétköznapokon is, hiszen anélkül csempész egy kis különlegességet a szettünkbe, hogy az igazán szembetűnő lenne. Így azok számára, akik csak egy leheletnyi változatosságra vágynak, jó választás lehet. Ha megtetszett ez a „régimódi” eljárás, akkor a felsőnket tűrjük be a nadrágba, hogy még jobban teret engedjünk a koptatásnak.


Csipke

A csipke most már minden ruhadarabon megtalálható, így nem csoda, hogy a farmersortokon is helyet kap. Több típus közül is lehet választani, mint például egy oldalt virág alakot formázó csipkés nadrág vagy csak az egyik lábszárrészt borító csipkés sort. Mindegy, melyikre esik a választásunk, ezeket a darabokat érdemes fehér vagy bézs színű felsőkkel kombinálni és ha lehet, szintén beletűrni a nadrágba, hiszen így mutathatjuk meg a nadrág jellegzetes elemét, a csipkét is.


Szegecsek

A csipkéhez hasonlóan a szegecsek is az utóbbi időszak legkedveltebb díszítő elemének számítanak. Csak rajtunk múlik, hogy a nadrág első felét teljes mértékben borító vagy csak az egyik lábszárat befedő szegecses darabot választunk. Itt is érvényesül az a megoldás, miszerint érdemesebb olyan felsőt felhúzni hozzá, amely megmutatja a vagány, szegecsekkel borított rövidnadrágunkat.


Extra figyelem – hajdíszek és kalapok

Igaz, hogy nem konkrétan a farmernadrágon helyezkednek el, de egy hajdísz a legegyszerűbb farmer-póló összeállítást képes kicsit feldobni, így azok számára tökéletes megoldás lehet, akik már rendelkeznek a tökéletes sorttal, de mégis valami pluszra vágynak. Ilyen esetekben csak tűzzünk egy virágokkal díszített hajdíszt a frizuránkba vagy egy kalapot is segítségül hívhatunk, ami nem mellesleg jó választás lehet egy olyan napon is, amikor a frizuránk egész egyszerűen nem akar úgy állni, ahogy mi szeretnénk.

Fotók: pinterest.com, favim.com, weheartit.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Valószínűleg neked is van épp otthon abból az élelmiszerből egy kevés, amit ha a vágott virágok közé teszel a vázában lévő vízbe, akár több héten át is élvezheted a gyönyörű anyák napi növények...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.
Lifestyle
Az ágyunk szent hely. Egy hely, ahol alszunk, ahol kipihenhetjük a fárasztó hétköznapokat és ahol a hétvégék nagy részét henyéléssel tölthetjük. Nem szabadna olyan helynek lennie, ahol te és a párod...