Szex ABC - L-től Z-ig - Panszexualizmus, Telofília...

Előző cikkünkben az "a" betűtől a "k" betűig tartozó kifejezéseket magyaráztuk meg. Most folytatjuk felsorolásunkat a kevésbé ismert szexuális témájú fogalmakról az ABC második felének betűihez tartozó szavakkal.

L - Lubrikáció
Magyarul nagyjából síkosításnak nevezhetjük. A hüvely által termelt anyag, amely megkönnyíti a behatolást. A szexuális izgalom hatására bekövetkező nedvesség. Egyénenként változó a mennyisége, illetve hogy pontosan mennyi idő után jelentkezik.

M - Müzofília
Az a furcsa, és kissé gusztustalan kedvtelés, amikor az illető mások által már hordott ruhaneműkhöz vonzódik. A használt, piszkos fehérneműk szagolgatása különös élvezetet okoz a müzofil embereknek.

N - Nimfománia
A nimfománok azok a nők, akik állandó késztetést éreznek a szexre. Ennek oka többnyire, hogy képtelenek az orgazmus átélésére, így folyton próbálkoznak, hátha sikerük lesz.

O - Odaxefília
A harapás következtében elért élvezet. Amikor valaki arra izgul, hogy a nyakát, vagy egyéb testrészeit harapdálják.

P - Panszexualizmus
Azokat nevezik panszexuálisoknak, akiknek mindenről a szex jut eszükbe. Korábban Freudot és követőit vádolták ezzel, hiszen ők minden emberi megnyilvánulást a nemiséghez, és a nemi ösztönökhöz vezettek vissza.

R - Római szex
Az anális szex másik neve. Az elnevezés a szerelem („amor”) szó visszafelé olvasásából ered.

A következő oldalon az s, t, u, v és z kezdőbetűs kifejezésék kerülnek sorra.

Oldalak

Lifestyle
A Magyartanárok Egyesületének abszolút nem tetszik az érettségi átalakítása. Tény, hogy a magyar érettségi ment át a legnagyobb változtatásokon.
Sztárok
Bár Katalin hogylétéről március óta szinte semmit sem hallani, a brit királyi család rajongóinak kedélyét pár napja egy fotó borzolta fel: sokan a kép miatt következtetnek arra, hogy a hercegné...
Lifestyle
Ha neked is egy életre eleged van abból, hogy a galambok és a többi madár a kertedbe vagy épp a teraszra piszkít, esetleg teljesen tönkreteszik a repülő betolakodók a veteményest, akkor van egy jó...